Els De Brabandere

ELS DE BRABANDERE - Equifeather" Een sportmassage helpt je paard om de beste versie van zichzelf te zijn,

ongeacht het ras, de leeftijd of de discipline. "

Over Els De Brabandere...


Mijn naam is Els en al vanaf mijn kindertijd zijn paarden mijn grootste passie. Hoe een paard denkt, voelt en reageert, blijft me fascineren.


Een manier vinden om beroepsmatig met paarden te kunnen werken, was mijn grote droom. In 2019 heb ik bij Massage Hippique in Nederland mijn licentie tot sportmasseur voor paarden behaald. Naast een grondige medische basiskennis van de anatomie en de fysiologie van het paard, heb ik daar de massagetechnieken tot in de puntjes meegekregen. Ondertussen blijf ik me verder verdiepen in het paardenlichaam en nieuwe technieken om problemen te kunnen opsporen en oplossen.


Mijn doel is om paarden een beter gevoel te geven zodat ze ook beter gaan presteren.


Het geven van een sportmassage is de ideale manier om problemen aan te pakken en voeling te krijgen met wat er met het paard aan de hand is.


Ik ben van nature een rustig en geduldig persoon en dat reflecteert zich ook in mijn aanpak en omgang met paarden. Een paard komt alleen tot ontspanning als hij het gevoel heeft bij jou in goede handen te zijn, als hij je vertrouwt. Kortom, ik vind het fantastisch om met paarden te werken. De feedback die je van hen krijgt, is zo puur en authentiek!

Diploma's & certificaten


Sportmasseur paarden

Diafragma paard

Paardenmassage - licentie 4

Locatie