Floor van den Dungen

FLOOR VAN DEN DUNGEN - Floor4Quality


Energetisch paardentherapeut en professioneel paardenvakvrouw:


"Op weg naar een natuurlijke balans, waar alles in een samenwerking om draait."

Over Floor Van den Dungen...


Floor heeft een opleiding gehad in de theorie én in de praktijk. Ze weet waar ze over praat. Ze is gediplomeerd op het Hippisch Centrum in Deurne (NL). Ze heeft internationale praktijkervaring. Ze staat met beide benen stevig op de grond in ‘Paardenland’. Bovendien kan zij energetisch contact maken met paarden. Daardoor kan zij bij élk paard met fysieke klachten of gedragsproblemen aangeven, waar zich de sleutel tot de oplossing bevindt. Dit is voor haar de grondslag waarop al haar handelen in haar omgang met paarden gebaseerd is.


Ook behandelt zij via dit energetisch kanaal paarden door direct contact of ‘op afstand’ via een foto. Daardoor  vermindert zij blokkades, spanningen en oudere storingen bij een paard. Soms kan zij die in één keer helemaal wegnemen. Maar vaak zijn twee behandelingen nodig om een probleem definitief te klaren. Dit is afhankelijk van de toestand van het paard. Maar na een eerste behandeling, is er altijd een positieve wending, een duidelijk waarneembaar resultaat.


Nadat zij het paard weer terug in zijn ‘eigen spoor’ heeft gezet, biedt zij de eigenaar de mogelijkheid van een ‘all-in-live-instructie’ aan om de ontwikkeling van paard en ruiter ter plaatse te kunnen begeleiden en ondersteunen. Deze unieke combinatie van een ‘behandeling op afstand’ met een ‘all-in-live-instructie’ geldt zowel voor recreatieve ruiters als voor ervaren professionals en voor alle disciplines en rassen.

Diploma's & certificaten


NHB Hippische Opleiding: Paardenhouderij & paardenspor

Paardencoaching

Bioresonantie en

de Lecher antenne

Palliatieve zorg en stervensbegeleiding

Kruiden voor paarden

Resonantieherapie voor paarden

Locatie